Nieuws

Kennismakingsperiode collectieve surveillance

Kennismakingsperiode collectieve surveillance project Hendrik-Ido Ambacht

Als blijkt van waardering voor het invullen van het enquête formulier “nulmeting keurmerk veilig ondernemen” bied de Stichting Collectieve Bedrijven Beveiliging Hendrik-Ido-Ambacht en Alert Security u een kosteloze kennismaking aan.

Deze kennismaking bestaat uit een inventariserend gesprek met een van onze accountmanagers waarna uw bedrijf 6 weken lang door onze surveillance dienst preventief wordt gecontroleerd.

De periode waarin wij gaan controleren mag u zelf bepalen, bijvoorbeeld zomervakantie of donkere eindejaarsweken, en is te gebruiken in 2007.

Indien u dit wenst kunt u tevens uw alarmcentrale instrueren dat zij ons gedurende deze 6 weken moeten bellen bij alarmeringen en/of calamiteiten.

Wij willen u op deze wijze gedurende een korte periode kennis laten maken met onze organisatie en diensten. Uiteraard hebben wij ook de doelstelling om u uiteindelijk te overtuigen van de meerwaarde van collectief beveiliging. Recente cijfers tonen aan dat op de juiste wijze collectief beveiligen een rendement oplevert van 54% tot 87%. Dit is dus een significante reductie van het inbraakrisico welke elke dag, avond of nacht weer op de loer ligt.

Laat deze kans niet liggen, vul het enquête formulier in en maak gebruik van de kennismakingsperiode.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Alert Security bv


John Kruythoff